Glavna jela

  • JUNEĆI ĆEVAPI U SOMUNU NA KAJMAKU SA POMFRITOM

    870din
  • JAGNJEĆI ĆEVAPI (100% JAGNJETINA) SA KROMPIROM I KAJMAKOM

    1300din
  • ZANATSKE KOBASICE SA KROMPIROM

    790din
  • MALA "KARAĐORĐEVA SNICLA”

    950din
    PANIRANA SVINJSKA ŠNICLA SA KAJMAKOM
  • PILETINA ROLOVANA PANCETOM,PUNJENA SIROM I PAPRIKOM

    900din
  • ĆURETINA SA MLINCIMA I GORGONZOLOM

    890din
  • JAGNJETINA SA POVRĆEM

    1350din
    NAJMEKŠI DELOVI JAGNJETINE KUVANI SA POVRĆEM I KROMPIROM
  • RIBIĆ NA KAJMAKU SA KROMPIR PIREOM

    930din
  • BIFTEK TALJATA SA GRILOVANIM POVRĆEM I ULJEM OD TARTUFA

    2100din
  • RAMSTEK SA GRATINIRANOM TIKVICOM, DIMLJENIM SIROM I AROMATIČNIM SOSOM

    1300din
  • TALJATA OD PAČETINE NA DŽEMU OD LUKA SA KRUŠKOM NA PUTERU

    1400din
  • ĆURETINA SA HRSKAVIM POVRĆEM

    890din
  • PILEĆI FILE U SOSU OD VRGANJA

    890din
  • DIMLJENA SVINJSKA REBRA SA KROMPIROM I KAJMAKOM

    920din
  • LOVAČKI GULAŠ SA KNEDLAMA

    1450din
TOP